cbis:1970721
cbis:1970721
cbis:1970721
cbis:1970721
cbis:1970721
cbis:1970721
cbis:1970721
cbis:1970721
cbis:1970721

1-romsleilighet

Opplev komforten i våre kompakte 1-roms leiligheter på Gaustablikk Apartments. Perfekt for opptil 4 personer, med terrasse og en praktisk køyeseng som fungerer som en dobbeltseng på 120 cm. Tilgjengelig sovesofa, kjøkken, TV, gratis Wi-Fi og eget bad med toalett og dusj.

Opplev våre kompakte 1-roms leiligheter med terrasse på Gaustablikk Apartments. Disse leilighetene er perfekte for opptil 4 personer og dekker 30 kvm.   Leiligheten er utstyrt med en praktisk køyeseng, hvor den nedre delen fungerer som en dobbeltseng på 120 cm. I tillegg er det en sovesofa tilgjengelig for ekstra gjester. Du vil også finne et kjøkken hvor du kan tilberede enkle måltider. Leiligheten har en TV og gratis Wi-Fi, slik at du kan holde deg underholdt og oppkoblet. Det er også et

Opplev våre kompakte 1-roms leiligheter med terrasse på Gaustablikk Apartments. Disse leilighetene er perfekte for opptil 4 personer og dekker 30 kvm.
 
Leiligheten er utstyrt med en praktisk køyeseng, hvor den nedre delen fungerer som en dobbeltseng på 120 cm. I tillegg er det en sovesofa tilgjengelig for ekstra gjester. Du vil også finne et kjøkken hvor du kan tilberede enkle måltider. Leiligheten har en TV og gratis Wi-Fi, slik at du kan holde deg underholdt og oppkoblet. Det er også et eget bad med toalett og dusj.
 
Oppholdsrom: Familiekøyeseng* 120cm & sovesofa

*Den nedre delen av familiekøyesengen er 120 cm bred og kan deles for å gi plass til to personer ved behov.
 
Enheten har en god beliggenhet nær Gausta Skisenter og turstier, kun 50m fra Gaustablikk Fjellresort.
 
Som gjest på våre enheter har du muligheten til å nyte hotellfasiliteter, inkludert svømmebasseng, jacuzzi og badstue (avhengig av tilgjengelighet), til en gunstig pris. Dette gir deg en avslappende opplevelse under ditt opphold.
 
Praktisk informasjon:

Gratis Wi-Fi tilgjengelig
Sengetøy og håndklær er obligatoriske tillegg per person
Obligatorisk sluttrengjøring i prisen
Dedikert parkeringsplass
Avfallshåndteringsfasilitetene er praktisk tilgjengelige på destinasjonen
Kjæledyr er tillatt
Røyking er ikke tillatt

 
Nøkkelutlevering: Gjester vil sjekke inn i en angitt bygning på destinasjonen, og på ankomstdagen vil man motta en SMS fra oss. Derfor ber vi vennligst om at telefonnummer oppgis under bestillingsprosessen. SMS-en vil inneholde en unik kode som vil låse opp en nøkkelboks i den angitte bygningen. Inne i denne boksen vil gjestene finne en hyttebok og nøklene til sin respektive hytte eller leilighet.
 
Innsjekking og nøkkelhenting foregår fra kl. 16:00. Vennligst merk at utsjekking skal skje før kl. 11:00.

Boka

Antal rum : 1

Antal bäddar: 4

Husdjur tillåtna
Slutstäd finns att köpa
Barnvänligt
Rökfritt
Ledarhund tillåten
Sänglinne ingår
Utomhusparkering - Gratis
WC och dusch