cbis:2208914

Brendstaulbo 30

Brendstaulbo 30 er en sjarmerende og sentralt beliggende hytte i Hovdestaul-området. Med ski inn/ski ut-tilgang til Gausta skisenter kan du enkelt utforske fjellets eventyr. Hytta har 10 sengeplasser fordelt på 4 soverom, 2 bad og gratis Wi-Fi.

Brendstaulbo 30 er en sjarmerende hytte på 100m² som ligger svært sentralt i det vakre Hovdestaul-området. Med en utrolig naturskjønn beliggenhet og nydelig utsikt, kan du virkelig oppleve det beste av fjellene.   Om vinteren kan du glede deg over den praktiske ski inn/ski ut-tilgangen til Gausta skisenter, og nyte en sømløs opplevelse på skiene. Hytta har 10 sengeplasser fordelt på 4 komfortable soverom, slik at du og dine gjester kan hvile godt etter en dag med utendørsaktiviteter. Det er

Brendstaulbo 30 er en sjarmerende hytte på 100m² som ligger svært sentralt i det vakre Hovdestaul-området. Med en utrolig naturskjønn beliggenhet og nydelig utsikt, kan du virkelig oppleve det beste av fjellene.
 
Om vinteren kan du glede deg over den praktiske ski inn/ski ut-tilgangen til Gausta skisenter, og nyte en sømløs opplevelse på skiene.
Hytta har 10 sengeplasser fordelt på 4 komfortable soverom, slik at du og dine gjester kan hvile godt etter en dag med utendørsaktiviteter. Det er også to bad med dusj, slik at alle kan ha god plass og komfort under oppholdet.
 
Gratis Wi-Fi er tilgjengelig, slik at du kan holde deg oppdatert og dele dine opplevelser med venner og familie.
 
Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: Køyeseng 90cm
Soverom 3: 4 Enkle senger
Soverom 4: Dobbeltseng
 
Enheten har en god beliggenhet nær Gausta Skisenter og turstier, kun 1,5 km fra Gaustablikk Fjellresort.
 
Som gjest på våre enheter har du muligheten til å nyte hotellfasiliteter, inkludert svømmebasseng, jacuzzi og badstue (avhengig av tilgjengelighet), til en gunstig pris. Dette gir deg en avslappende opplevelse under ditt opphold.
 
Praktisk informasjon:

Gratis Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten.
Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er inkludert.
Gratis parkeringsplass i nærheten av enheten
Avfallsbehandling i nærheten av enheten.
Kjæledyr er ikke tillatt.
Røyking er ikke tillatt.

 
Innsjekking og nøkkelhenting foregår i resepsjonen på Gaustablikk Fjellresort fra kl. 16:00. Vennligst merk at utsjekking skal skje før kl. 11:00

Boka

Antal bäddar: 10

Husdjur tillåtna
TV
WC
Dusch
Braskamin/Öppen spis
Eldstad
Rökfritt
Kök
Utsikt
Ski inn/ ski out (alpint)
Gratis Wi-Fi
Cleaning included