cbis:1993197
cbis:1993197
cbis:1993197
cbis:1993197

Dubbelrum Superior Utsikt

Våre superior dobbeltrom er nyoppusset med skandinavisk interiør og design, dette gjør at du får mest mulig ut av opplevelsen i den norske fjellheimen. Her er det en drømmende dobbeltseng fra Wonderland og en ekstra seng i sovesofa med plass til én person. Nyt komforten i rommet mens du nyter utsikten mot Gaustatoppen. Alle superior dobbeltrom er utstyrt med TV, sovesofa, minibar, AC og garderobe. Våre superior dobbeltrom har badekar med dusj, wc, hårføner, tøfler og badekåpe.

Våre superior dobbeltrom er nyoppusset med skandinavisk interiør og design, dette gjør at du får mest mulig ut av opplevelsen i den norske fjellheimen. Her er det en drømmende dobbeltseng fra Wonderland og en ekstra seng i sovesofa med plass til én person. Nyt komforten i rommet mens du nyter utsikten mot Gaustatoppen. Alle superior dobbeltrom er utstyrt med TV, sovesofa, minibar, AC og garderobe. Våre superior dobbeltrom har badekar med dusj, wc, hårføner, tøfler og badekåpe. Rommene har plass

Våre superior dobbeltrom er nyoppusset med skandinavisk interiør og design, dette gjør at du får mest mulig ut av opplevelsen i den norske fjellheimen. Her er det en drømmende dobbeltseng fra Wonderland og en ekstra seng i sovesofa med plass til én person. Nyt komforten i rommet mens du nyter utsikten mot Gaustatoppen. Alle superior dobbeltrom er utstyrt med TV, sovesofa, minibar, AC og garderobe. Våre superior dobbeltrom har badekar med dusj, wc, hårføner, tøfler og badekåpe. Rommene har plass til opptil tre personer. Vær oppmerksom på at Gaustablikk Fjellresort er røykfritt.

Antal bäddar: 2

TV
Bäddsoffa
Rökfritt
Hårtork
Frukost
Gratis Wi-Fi