Gausta Residence 104

Gausta Residence tilbyr romslige og velutstyrte leiligheter med fantastisk utsikt. Ski in/ski out tilgang, egne skiboder og felles terrasse. Garasje med elbilsladere tilgjengelig. En perfekt kombinasjon av komfort og naturopplevelser.

Gausta Residence 104 er det perfekte feriestedet for 6-7 personer. Plassert på første etasje, tilbyr denne 96 m2 leiligheten et komfortabelt opphold med to bad - ett med dusj og et annet med dusj og vaskemaskin.   Soverommene er innbydende, med en dobbeltseng i det ene rommet og en familiekøye og en enkeltseng i det andre. Det åpne kjøkkenet og stuen gir deg muligheten til å lage deilige måltider og slappe av i fellesområdet.   Og ikke glem den fantastiske balkongen eller uteområdet hvor du

Gausta Residence 104 er det perfekte feriestedet for 6-7 personer. Plassert på første etasje, tilbyr denne 96 m2 leiligheten et komfortabelt opphold med to bad - ett med dusj og et annet med dusj og vaskemaskin.
 
Soverommene er innbydende, med en dobbeltseng i det ene rommet og en familiekøye og en enkeltseng i det andre. Det åpne kjøkkenet og stuen gir deg muligheten til å lage deilige måltider og slappe av i fellesområdet.
 
Og ikke glem den fantastiske balkongen eller uteområdet hvor du kan nyte den vakre naturen rundt deg. Velkommen til Gausta Residence 104, hvor komfort og glede venter på deg.
 
Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: Familiekøye + enkeltseng
 
Enheten har en god beliggenhet nær Gausta Skisenter og turstier, kun 2,8 km fra Gaustablikk Fjellresort.
 
Som gjest på våre enheter har du muligheten til å nyte hotellfasiliteter, inkludert svømmebasseng, jacuzzi og badstue (avhengig av tilgjengelighet), til en gunstig pris. Dette gir deg en avslappende opplevelse under ditt opphold.
 
Praktisk informasjon:
• Gratis Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten.
• Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er inkludert.
• Gratis parkeringsplass i garasje med elbilsladere tilgjengelig mot betaling.
• Avfallshåndtering i nærheten av enheten.
• Kjæledyr ikke tillatt.
• Røyking er ikke tillatt.
 
Innsjekking og nøkkelhenting foregår i resepsjonen på Gaustablikk Fjellresort fra kl. 16:00. Vennligst merk at utsjekking skal skje før kl. 11:00

Antal bäddar: 6

TV
WC
Dusch
Husgeråd
Gratis Wi-Fi