Gausta Residence 201

Gausta Residence tilbyr romslige og velutstyrte leiligheter med fantastisk utsikt. Ski in/ski out tilgang, egne skiboder og felles terrasse. Garasje med elbilsladere tilgjengelig. En perfekt kombinasjon av komfort og naturopplevelser.

Gausta Residence 201 er det ideelle feriestedet på 119kvm for større grupper eller familier på 8-11 personer som ønsker et komfortabelt og romslig opphold. Leiligheten tilbyr flere soverom, inkludert et soverom med en komfortabel dobbeltseng og tre soverom med praktiske familiekøyesenger. Uansett størrelsen på gruppen din, vil det være rikelig med plass til alle gjestene dine.   Du vil også ha tilgang til to badfasiliteter i leiligheten. Det ene badet er utstyrt med en dusj, mens det andre

Gausta Residence 201 er det ideelle feriestedet på 119kvm for større grupper eller familier på 8-11 personer som ønsker et komfortabelt og romslig opphold. Leiligheten tilbyr flere soverom, inkludert et soverom med en komfortabel dobbeltseng og tre soverom med praktiske familiekøyesenger. Uansett størrelsen på gruppen din, vil det være rikelig med plass til alle gjestene dine.
 
Du vil også ha tilgang til to badfasiliteter i leiligheten. Det ene badet er utstyrt med en dusj, mens det andre badet inkluderer både dusj og en praktisk vaskemaskin. Dette gir deg bekvemmeligheten av å ha flere badmuligheter for å imøtekomme alle gjestenes behov.
 
Det åpne kjøkkenet med en romslig kjøkkenøy skaper en perfekt sosial atmosfære i kombinasjon med stuen. Her kan du tilberede deilige måltider og samtidig være en del av de hyggelige samtalene og fellesskapet. Gaustaresidence 201 gir deg alt du trenger for å skape gode minner og nyte et fantastisk opphold i vakre omgivelser ved Gaustatoppen.
 
Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: Familiekøye
Soverom 3: Familiekøye
Soverom 4: Familiekøye
 
Enheten har en god beliggenhet nær Gausta Skisenter og turstier, kun 2,8 km fra Gaustablikk Fjellresort.
 
Som gjest på våre enheter har du muligheten til å nyte hotellfasiliteter, inkludert svømmebasseng, jacuzzi og badstue (avhengig av tilgjengelighet), til en gunstig pris. Dette gir deg en avslappende opplevelse under ditt opphold.
 
Praktisk informasjon:
• Gratis Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten.
• Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er inkludert.
• Gratis parkeringsplass i garasje med elbilsladere tilgjengelig mot betaling.
• Avfallshåndtering i nærheten av enheten.
• Kjæledyr ikke tillatt.
• Røyking er ikke tillatt.
 
Innsjekking og nøkkelhenting foregår i resepsjonen på Gaustablikk Fjellresort fra kl. 16:00. Vennligst merk at utsjekking skal skje før kl. 11:00

Antal bäddar: 11

TV
WC
Dusch
Kylskåp
Husgeråd
Gratis Wi-Fi