Gausta Residence 301

Gausta Residence tilbyr romslige og velutstyrte leiligheter med fantastisk utsikt. Ski in/ski out tilgang, egne skiboder og felles terrasse. Garasje med elbilsladere tilgjengelig. En perfekt kombinasjon av komfort og naturopplevelser.

Gausta Residence 301 er det ideelle feriestedet for større grupper eller familier på 8-11 personer som ønsker et komfortabelt opphold. Med flere soverom tilgjengelig, inkludert et romslig soverom med en komfortabel dobbeltseng og tre soverom med praktiske familiekøyesenger, vil alle gjestene ha rikelig med plass til å hvile og slappe av.   Leiligheten har også to moderne badfasiliteter. Det ene badet er utstyrt med en dusj, mens det andre badet har både dusj og en praktisk vaskemaskin. Dette

Gausta Residence 301 er det ideelle feriestedet for større grupper eller familier på 8-11 personer som ønsker et komfortabelt opphold. Med flere soverom tilgjengelig, inkludert et romslig soverom med en komfortabel dobbeltseng og tre soverom med praktiske familiekøyesenger, vil alle gjestene ha rikelig med plass til å hvile og slappe av.
 
Leiligheten har også to moderne badfasiliteter. Det ene badet er utstyrt med en dusj, mens det andre badet har både dusj og en praktisk vaskemaskin. Dette gir deg bekvemmeligheten av å ha flere bad og muligheten til å vaske klær under oppholdet.
Kjøkkenet med en romslig kjøkkenøy åpner seg mot en koselig stue, og gir deg muligheten til å tilberede deilige måltider samtidig som du kan nyte fellesskapet med dine kjære.
 
Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: Familiekøye
Soverom 3: Familiekøye
Soverom 4: Familiekøye
 
Enheten har en god beliggenhet nær Gausta Skisenter og turstier, kun 2,8 km fra Gaustablikk Fjellresort.
 
Som gjest på våre enheter har du muligheten til å nyte hotellfasiliteter, inkludert svømmebasseng, jacuzzi og badstue (avhengig av tilgjengelighet), til en gunstig pris. Dette gir deg en avslappende opplevelse under ditt opphold.
 
Praktisk informasjon:
• Gratis Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten.
• Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er inkludert.
• Gratis parkeringsplass i garasje med elbilsladere tilgjengelig mot betaling.
• Avfallshåndtering i nærheten av enheten.
• Kjæledyr ikke tillatt.
• Røyking er ikke tillatt.
 
Innsjekking og nøkkelhenting foregår i resepsjonen på Gaustablikk Fjellresort fra kl. 16:00. Vennligst merk at utsjekking skal skje før kl. 11:00

Antal bäddar: 11

TV
WC
Dusch
Kök
Husgeråd
Gratis Wi-Fi