Gausta Residence 302

Gausta Residence tilbyr romslige og velutstyrte leiligheter med fantastisk utsikt. Ski in/ski out tilgang, egne skiboder og felles terrasse. Garasje med elbilsladere tilgjengelig. En perfekt kombinasjon av komfort og naturopplevelser.

Gausta Residence 302 er et fantastisk feriested som kan romme 6-8 personer og er ideelt for familier eller mindre grupper med 85 m2. Denne leiligheten har et praktisk kjøkken, en koselig stue og en herlig balkong, som gir deg muligheten til å lage mat, slappe av og nyte den flotte naturen rundt deg.   Leiligheten har også komfortable soverom som sikrer god hvile for alle gjestene. Hovedsoverommet har en deilig dobbeltseng og eget bad med dusj, slik at du kan nyte privatlivet og komforten under

Gausta Residence 302 er et fantastisk feriested som kan romme 6-8 personer og er ideelt for familier eller mindre grupper med 85 m2. Denne leiligheten har et praktisk kjøkken, en koselig stue og en herlig balkong, som gir deg muligheten til å lage mat, slappe av og nyte den flotte naturen rundt deg.
 
Leiligheten har også komfortable soverom som sikrer god hvile for alle gjestene. Hovedsoverommet har en deilig dobbeltseng og eget bad med dusj, slik at du kan nyte privatlivet og komforten under oppholdet ditt. I tillegg er det et ekstra bad med dusj og vaskemaskin tilgjengelig for ekstra bekvemmelighet.
 
Det er også to soverom med romslige familiekøyesenger, som gir tilstrekkelig plass til hele familien eller gruppen.
 
Soverom 1: Dobbeltseng og eget bad med dusj
Soverom 2: Familiekøyeseng
Soverom 3: Familiekøyeseng
 
Enheten har en god beliggenhet nær Gausta Skisenter og turstier, kun 2,8 km fra Gaustablikk Fjellresort.
 
Som gjest på våre enheter har du muligheten til å nyte hotellfasiliteter, inkludert svømmebasseng, jacuzzi og badstue (avhengig av tilgjengelighet), til en gunstig pris. Dette gir deg en avslappende opplevelse under ditt opphold.
 
Praktisk informasjon:
• Gratis Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten.
• Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er inkludert.
• Gratis parkeringsplass i garasje med elbilsladere tilgjengelig mot betaling.
• Avfallshåndtering i nærheten av enheten.
• Kjæledyr ikke tillatt.
• Røyking er ikke tillatt.
 
Innsjekking og nøkkelhenting foregår i resepsjonen på Gaustablikk Fjellresort fra kl. 16:00. Vennligst merk at utsjekking skal skje før kl. 11:00

Antal bäddar: 8

TV
WC
Dusch
Kök
Husgeråd
Gratis Wi-Fi