Gausta Residence 404

Gausta Residence tilbyr romslige og velutstyrte leiligheter med fantastisk utsikt. Ski in/ski out tilgang, egne skiboder og felles terrasse. Garasje med elbilsladere tilgjengelig. En perfekt kombinasjon av komfort og naturopplevelser.

Gausta Residence 404 er det perfekte valget for mindre grupper eller familier på 6-8 personer som ønsker et komfortabelt og praktisk opphold. Denne leiligheten tilbyr en rekke fasiliteter som vil sikre at gjestene har en hyggelig og avslappende ferie.   Leiligheten har et soverom med en komfortabel dobbeltseng og et eget bad med dusj. Det er også et ekstra bad med dusj som er praktisk for gjestene. Videre finner du to soverom med familiekøyesenger, som er ideelle for både voksne og barn.  

Gausta Residence 404 er det perfekte valget for mindre grupper eller familier på 6-8 personer som ønsker et komfortabelt og praktisk opphold. Denne leiligheten tilbyr en rekke fasiliteter som vil sikre at gjestene har en hyggelig og avslappende ferie.
 
Leiligheten har et soverom med en komfortabel dobbeltseng og et eget bad med dusj. Det er også et ekstra bad med dusj som er praktisk for gjestene. Videre finner du to soverom med familiekøyesenger, som er ideelle for både voksne og barn.
 
Gausta Residence 404 har en koselig atmosfære og gir nok plass til alle gjestene. Uansett om du ønsker å utforske de spektakulære fjellene rundt eller bare slappe av etter en dag med aktiviteter, vil denne leiligheten være et flott utgangspunkt for ditt opphold i Gausta-området.
 
Soverom 1: Dobbeltseng og eget bad med dusj
Soverom 2: Familiekøye
Soverom 3: Familiekøye
 
Enheten har en god beliggenhet nær Gausta Skisenter og turstier, kun 2,8 km fra Gaustablikk Fjellresort.
 
Som gjest på våre enheter har du muligheten til å nyte hotellfasiliteter, inkludert svømmebasseng, jacuzzi og badstue (avhengig av tilgjengelighet), til en gunstig pris. Dette gir deg en avslappende opplevelse under ditt opphold.
 
Praktisk informasjon:
• Gratis Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten.
• Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er inkludert.
• Gratis parkeringsplass i garasje med elbilsladere tilgjengelig mot betaling.
• Avfallshåndtering i nærheten av enheten.
• Kjæledyr ikke tillatt.
• Røyking er ikke tillatt.
 
Innsjekking og nøkkelhenting foregår i resepsjonen på Gaustablikk Fjellresort fra kl. 16:00. Vennligst merk at utsjekking skal skje før kl. 11:00

Antal bäddar: 8

TV
WC
Dusch
Kök
Husgeråd
Gratis Wi-Fi