cbis:2132368
cbis:2132368
cbis:2132368
cbis:2132368
cbis:2132368
cbis:2132368
cbis:2132368
cbis:2132368
cbis:2132368
cbis:2132368
cbis:2132368

Gaustatoppen Lodge F202

Opplev luksus og komfort i denne moderne leiligheten med sentral beliggenhet. Med 3 soverom og 77 m² plass, er det god plass til 6 personer. Nyt utsikten til Gaustatoppen fra balkongen. Dra nytte av ski in/ski out-tilgang til Gausta Skisenter. Leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken, en koselig stue med peis, og et moderne bad.

Opplev en moderne leilighet med førsteklasses standard og en sentral beliggenhet, ideell for opptil 6 personer. Med 77 m² fordelt på 3 komfortable soverom, en åpen stue/kjøkkenløsning, et stilfullt bad og en balkong med utsikt mot den imponerende Gaustatoppen, får du et perfekt sted å kalle hjem under oppholdet.   Leiligheten tilbyr også ski in/ski out-tilgang rett til Gausta Skisenter, slik at du kan glede deg over sømløs tilgang til fantastiske skibakker og enestående skieventyr.  

Opplev en moderne leilighet med førsteklasses standard og en sentral beliggenhet, ideell for opptil 6 personer. Med 77 m² fordelt på 3 komfortable soverom, en åpen stue/kjøkkenløsning, et stilfullt bad og en balkong med utsikt mot den imponerende Gaustatoppen, får du et perfekt sted å kalle hjem under oppholdet.
 
Leiligheten tilbyr også ski in/ski out-tilgang rett til Gausta Skisenter, slik at du kan glede deg over sømløs tilgang til fantastiske skibakker og enestående skieventyr.
 
Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt du trenger, inkludert dekketøy, komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap/fryser, oppvaskmaskin og kaffetrakter. Det er enkelt å tilberede dine egne måltider og nyte dem i det moderne og velutstyrte kjøkkenområdet.
 
Slapp av i den innbydende stuen, hvor du finner en komfortabel sofa, en TV og en koselig peis. Det er det perfekte stedet å koble av og dele hyggelige stunder med dine medreisende.
 
Badet er elegant innredet og utstyrt med dusj, toalett og vaskemaskin, slik at du kan friske deg opp og ta vare på dine daglige behov med bekvemmelighet og komfort.
 
Soverom 1: Dobbeltseng 180cm
Soverom 2: Dobbeltseng 160cm
Soverom 3: Dobbeltseng 160cm
 
Leiligheten har en god beliggenhet nær Gausta Skisenter og turstier, kun 1 km fra Gaustablikk Fjellresort.
 
Som gjest på våre enheter har du muligheten til å nyte hotellfasiliteter, inkludert svømmebasseng, jacuzzi og badstue (avhengig av tilgjengelighet), til en gunstig pris. Dette gir deg en avslappende opplevelse under ditt opphold.
 
Praktisk informasjon:

Gratis Wi-Fi tilgjengelig.
Sengetøy og håndklær er obligatoriske tillegg per person.
Obligatorisk sluttrengjøring i prisen.
Dedikert parkeringsplass i garasje.
Avfallshåndteringsfasilitetene er praktisk tilgjengelige på destinasjonen.
Kjæledyr er ikke tillatt.
Røyking er ikke tillatt.

 
Nøkkelutlevering:  Gjester vil sjekke inn i en angitt bygning på destinasjonen, og på ankomstdagen vil man motta en SMS fra oss. Derfor ber vi vennligst om at telefonnummer oppgis under bestillingsprosessen. SMS-en vil inneholde en unik kode som vil låse opp en nøkkelboks i den angitte bygningen. Inne i denne boksen vil gjestene finne en hyttebok og nøklene til sin respektive hytte eller leilighet.
 
Innsjekking og nøkkelhenting foregår fra kl. 16:00. Vennligst merk at utsjekking skal skje før kl. 11:00.

Boka

Antal bäddar: 6

Tvättmaskin
TV
Kylskåp
Microvågsugn
Frys
Braskamin/Öppen spis
Diskmaskin
Rökfritt
Kök
Kaffebryggare / Vattenkokare
Ski inn/ ski out (alpint)
Terass
Gratis Wi-Fi