cbis:2207972

Hedderstun

Opplev fjellets sjarm på Hedderstun - en moderne og sjarmerende hytte i Hovdestaul-området. Beliggende 1000 meter over havet, tilbyr denne idylliske hytten fantastiske turmuligheter og en majestetisk fjellutsikt. Med plass til opptil 10 personer fordelt på 4 komfortable soverom, et fullt utstyrt kjøkken, badstue og 2 parkeringsplasser

Hedderstun er en sjarmerende hytte som ligger majestetisk til 1000 meter over havet på 100m². Med sin idylliske beliggenhet i det vakre terreng i sentrale Hovdestaul-området, kan du nyte flotte turmuligheter året rundt rett utenfor døren.   Denne moderne hytten er utstyrt med alt du trenger for å skape minnerike opplevelser. Det fullt utstyrte kjøkkenet inneholder en peis, bestikk, komfyr, kjøleskap/fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kaffetrakter. Enten du lager en deilig hjemmelaget

Hedderstun er en sjarmerende hytte som ligger majestetisk til 1000 meter over havet på 100m². Med sin idylliske beliggenhet i det vakre terreng i sentrale Hovdestaul-området, kan du nyte flotte turmuligheter året rundt rett utenfor døren.
 
Denne moderne hytten er utstyrt med alt du trenger for å skape minnerike opplevelser. Det fullt utstyrte kjøkkenet inneholder en peis, bestikk, komfyr, kjøleskap/fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kaffetrakter. Enten du lager en deilig hjemmelaget middag eller en enkel frokost, har du alt du trenger innen rekkevidde.
 
Hytta har en åpen planløsning med en koselig stue og et romslig kjøkken med spisebord, perfekt for å samle familie og venner til gode måltider og hyggelige stunder. Badet er utstyrt med dusj, og det er også et ekstra toalett tilgjengelig for ekstra bekvemmelighet. Du vil også finne en vaskemaskin, slik at du kan opprettholde en frisk og ren atmosfære under oppholdet.
 
Hedderstun har plass til opptil 10 personer fordelt på 4 komfortable soverom. For ekstra luksus kan du unne deg en avslappende stund i badstuen etter en dag med utendørsaktiviteter. I tillegg har hytta en hems, som gir ekstra plass og fleksibilitet for gjestene. Og med 2 parkeringsplasser trenger du ikke bekymre deg for bilen.
 
Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: Dobbeltseng
Soverom 3: Dobbeltseng
Soverom 4: (hems): Enkeltseng x 2 + Dobbeltseng.
 
Enheten har en god beliggenhet nær Gausta Skisenter og turstier, kun 2,8 km fra Gaustablikk Fjellresort.
 
Som gjest på våre enheter har du muligheten til å nyte hotellfasiliteter, inkludert svømmebasseng, jacuzzi og badstue (avhengig av tilgjengelighet), til en gunstig pris. Dette gir deg en avslappende opplevelse under ditt opphold.
 
Praktisk informasjon:

Gratis Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten.
Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er inkludert.
Gratis parkeringsplass i nærheten av enheten
Avfallsbehandling i nærheten av enheten.
Kjæledyr er tillatt.
Røyking er ikke tillatt.

 
Innsjekking og nøkkelhenting foregår i resepsjonen på Gaustablikk Fjellresort fra kl. 16:00. Vennligst merk at utsjekking skal skje før kl. 11:00

Boka

Antal bäddar: 10

Husdjur tillåtna
Bastu
WC
Dusch
Microvågsugn
Diskmaskin
Eldstad
Rökfritt
WC och dusch/bad på rummet
Kaffebryggare / Vattenkokare
Ski inn/ ski out (alpint)
Gratis Wi-Fi
Cleaning included