cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309

Juniorsuite med balkong

Våre Juniorsuites med balkong er nyoppusset med skandinavisk interiør og design, dette gjør at du får mest mulig ut av opplevelsen i den norske fjellheimen. Alle juniorsuite rom har en dobbeltseng fra Wonderland samt en sovesofa med plass til opptil to barn i. Rommen har stort vindu med utsikt mot Gaustatoppen og er utstyrt med TV, sittegruppe, minibar, AC, tekoker og mocca maskin. Rommen er utstyrt med badekar, toalett, hårføner, tøfler og badekåpe. Rommene har plass til opptil fire personer.

Våre Juniorsuites med balkong er nyoppusset med skandinavisk interiør og design, dette gjør at du får mest mulig ut av opplevelsen i den norske fjellheimen. Alle juniorsuite rom har en dobbeltseng fra Wonderland samt en sovesofa med plass til opptil to barn i. Rommen har stort vindu med utsikt mot Gaustatoppen og er utstyrt med TV, sittegruppe, minibar, garderobeskap, AC, tekoker og mocca maskin. Rommen er utstyrt med badekar, toalett, hårføner, tøfler og badekåpe. Rommene har plass til opptil

Våre Juniorsuites med balkong er nyoppusset med skandinavisk interiør og design, dette gjør at du får mest mulig ut av opplevelsen i den norske fjellheimen. Alle juniorsuite rom har en dobbeltseng fra Wonderland samt en sovesofa med plass til opptil to barn i. Rommen har stort vindu med utsikt mot Gaustatoppen og er utstyrt med TV, sittegruppe, minibar, garderobeskap, AC, tekoker og mocca maskin. Rommen er utstyrt med badekar, toalett, hårføner, tøfler og badekåpe. Rommene har plass til opptil fire personer. Vær oppmerksom på at Gaustablikk Fjellresort er røykfritt.

Antal bäddar: 2

TV
WC
Dusch
Balkong
Badkar
Bergsutsikt
Gratis Wi-Fi