cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309
cbis:2074309

Juniorsuite med balkong

Vår Juniorsuite med balkong er nyoppusset med skandinavisk interiør og design, dette gjør at du får mest mulig ut av opplevelsen i den norske fjellheimen. Alle juniorsuite rom har en dobbeltseng fra Wonderland samt en sovesofa med plass til opptil to barn i. Rommen har stort vindu med utsikt mot Gaustatoppen og er utstyrt med TV, sittegruppe, minibar, garderobeskap, AC, tekoker. Rommen er utstyrt med badekar, toalett, hårføner, tøfler og badekåpe. Rommene har plass til opptil fire personer.

Vår Juniorsuite med balkong er nyoppusset med skandinavisk interiør og design, dette gjør at du får mest mulig ut av opplevelsen i den norske fjellheimen. Alle juniorsuite rom har en dobbeltseng fra Wonderland samt en sovesofa med plass til opptil to barn i. Rommen har stort vindu med utsikt mot Gaustatoppen og er utstyrt med TV, sittegruppe, minibar, garderobeskap, AC, tekoker. Rommen er utstyrt med badekar, toalett, hårføner, tøfler og badekåpe. Rommene har plass til opptil fire personer. Vær

Vår Juniorsuite med balkong er nyoppusset med skandinavisk interiør og design, dette gjør at du får mest mulig ut av opplevelsen i den norske fjellheimen. Alle juniorsuite rom har en dobbeltseng fra Wonderland samt en sovesofa med plass til opptil to barn i. Rommen har stort vindu med utsikt mot Gaustatoppen og er utstyrt med TV, sittegruppe, minibar, garderobeskap, AC, tekoker. Rommen er utstyrt med badekar, toalett, hårføner, tøfler og badekåpe. Rommene har plass til opptil fire personer. Vær oppmerksom på at Gaustablikk Fjellresort er røykfritt.

Antal bäddar: 2

TV
WC
Dusch
Balkong
Badkar
Bergsutsikt
Gratis Wi-Fi